31 Ocak 2016 Pazar

Happy Moon's Ataköy Galleria


Geçtiğimiz Cuma doktor kontrolüm için Yeşilköy'deki hastanemize gitmiştik ve uzun süre hastanede kalınca çıkışımız da akşam saatlerini bulmuştu. Ailecek eve geçmeden evvel bir yerlerde bir şeyler yiyelim diye düşündük. Aklımıza, gençliğimizde hep Fenerbahçe'de gittiğimiz, şimdilerde Galleria Ataköy'de de açılan, Happy Moon's u denemek geldi. Fenerbahçe'deki Happy Moon's u o kadar çok seviyorduk ki aynı hizmet ve kaliteli tadı burada da bulabilecek miydi merak ediyorduk.

Öncelikle mekanın dekorasyon kalitesi Happy Moon's ismine yaraşırdı. Yanımızda kızımız da olduğundan içeride oturmayı tercih ettik. İçeriyi de en az dış mekan kadar güzel dekore etmişlerdi. Büyük ve rahat koltuklarda oturarak, rahat rahat yemek yiyebilecektik. Menü klasik Happy Moon's menüsüydü. Yine buraya özel meksika spesyallerinden seçtik ve beklemeye başladık. Burada belirtmeden geçemeyeceğim, daha kapıdan girerken başlayıp masanızda sizi takip eden kaliteli ve güleryüzlü hizmet ile size yaklaşan bir garson ordusu ile karşılaşıyorsunuz. Hepsi istisnasız samimi, seviyeli ve kaliteli. Gelen yemeklerin kalitesi de Fenerbahçe şubesini aratmayacak seviyedeydi. Genelde ben bu tarz zincirlerin diğer şubelerini gitmekten imtina ederim çünkü aynı kaliteyi her şubede yakalayamayacaklarını düşünürüm. Buna örnek olarak gösterebileceğim Midpoint zinciri var mesela. Her şube birbirinden farklı her şube sanki ayrı bir restaurant gibi. Neyse buraya da aynı kuşku ile gelmiş olmama rağmen gerek yemeklerinin kalitesi gerekse de hizmetin seviyesi ile beni bu anlamda yanıltmayı başarmış bir mekandır. Fiyat olarak da benzer zincirlere kıyaslandığında aynı bütçeyi ayırabileceğinizi söyleyebilirim; ne çok pahalı ne de çok ucuz bir mekan.

Birgün yolunuz düştüğünde muhakkak denemenizi ve keyifli meksika menülerinin tadına varmanızı tavsiye ederim. Akabinde o enfes tatlılarını da denemeyi unutmayın derim; muhakkak tatlılar için midenizde bir yer ayırın :)


Happy Moon's Ataköy
Adres: Galleria (Ataköy 1. Kısım, Sahilyolu), Bakırköy, Türkiye
Haritalar: https://www.google.com/maps/dir//40.9748655,28.8705378/@40.9752045,28.8643386,16z


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder